Odată cu sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire am hotărât să punem accentul pe câteva aspecte importante ale țării noastre.Anul 2018 are o mare importanță în viața tuturor românilor pentru că se sărbătoresc 100 de ani de la Marea Unire de pe 1 decembrie 1918. Astfel, se celebrează efortul românilor de a rămâne împreună constant, amplificat de dorința de într-ajutorare. Acestea fiind spuse, vrem să punem accentul pe cât de importantă este această sărbătoare pe toate planurile. Credem cu tărie că centenarul este atât despre trecut, prezent cât și despre viitor, de aceea ne dorim să punem accentul pe o Românie care reușește, cu ajutorul altor business-uri, să se digitizeze și să reușească să se promoveze cât mai mult, atât pe piața națională cât și cea internațională.


Ne dorim să aducem firmele românești în mediul digital și să le ajutăm să crească și să se dezvolte. De aceea am creat inițiativa „România Digitizată” – odată cu centenarul, oferim ajutor către business-urile românești.
Odată cu inițiativa „România Digitizată” oferim o reducere de 50% tuturor clienților care se abonează pe o perioadă de un an la serviciul nostru. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi!


Sărbătorește 100 de ani de la Marea Unire și profită de reducerea noastră!
Gabriela - WebsiteMarket