Creare site Sibiu

Daca locuiesti in Sibiu si desfasori o activitate care are nevoie de un Site Web acest articol te poate ajuta sa te informezi in aceasta directie.
Un Site Web, poate fi privit ca o carte de vizita, in varianta moderna. Oricine cu access la internet poate afla informatii relevante despre tine si afacerea ta fara ca tu sa intervii. Pentru a fi util, un site web trebuie sa ofere informatia intr-un format simplu, coerent si usor de parcurs si citit de catre audienta tinta.
In acest articol, iti prezentam pasii necesari pentru creare unui site cat mai potrivit afacerii tale.


Creare site - Alegerea Domeniului

Cand alegem domeniul pentru viitorul nostru site, va trebui sa avem in vedere, cateva criterii simple:

 • Nume sugestiv, evident sa fie disponibil.
 • Cat mai simplu si usor de retinut.
 • Preferabil scurt si in legatura cu domeniul de activitate
Pentru a exemplificat, vom prezenta o lista scurta de domenii care indeplinest aceste criterii:
 • eMag.ro aici nu este nevoie de nici un fel de introducere. Chiar daca auzi pentru prima data de acest domeniu, sunt sanse destul de mari sa te gandesti la o activitate de eCommerce
 • Olx.ro - acest nume de domeniu este super usor de retinut, fiind scurt si un cuvant nou care este asociat doar cu serviciul oferit de platforma de anunturi
In cazul viitorului tau site, sfatul nostru este sa nu te grabesti cand vine vorba de alegerea domeniului pentru site-ul tau. La baza, este o activitate creativa si nu te sfii sa iti intrebi si prietenii daca au vreo idee sau sugestie. In caz ca vrei o parere si de la noi, nu ezita sa ne ceri parerea trimitand un email la adresa specificata in subsolul acestei pagini.


Creare site - Alegerea Platformei

Daca avem numele domeniului, urmatorul pas este sa ne decidem ce tehnologii vom folosi pentru a ne construi site-ul. Tehnologia a evoluat destul de mult si partea buna este ca putem alege ceva ce e potrivit pentru fiecare caz in parte. De exemplu, daca avem nevoie doar de un blog pentru a comunica cu clientii nostri, site-ul nostru poate fi o plaforma de blog cum ar fi Wordpress sau Ghost.
Daca ai nevoie de un site rapid, poate crearea unuia folosind Wix poate fi o alegere buna. Cu un pic de efort, il poti crea singur in cateva ore fara nici un cost.
In cazul in care beneficiezi de un buget si site-ul va prezenta o afacere pe care vrei sa o cresti in ani, poate fi o idee buna sa colaborezi cu o agentie web ( cum este si WebsiteMarket ) pentru a obtine un produs de o calitate superioara. De exemplu, poti vizualiza mai jos cateva modele de site pentru viitoarea ta afacere care isi va desfasura activitatea in centrul Bucurestiului


Creare site - Exemple

Creare Site, Lens design - Un produs Websitemarket

Creare Site Lens

Lens este ultimul design disponibil in galeria site-urilor de prezentare. Design-ul este unul minimalist, cu un look perfect pe orice dispozitiv. Produsul, ca mai toate produsele WebsiteMarket este open-source, adica oricine poate vedea codul sursa.
Live demo - codul sursa (pentru dezvoltatori).


Creare Site, Reflex design - Un produs Websitemarket

Creare Site Reflex

Reflex este un design simplu si cu un layout impecabil pe orice dispozitiv. Utilizand acest design, iti putem crea un site web care te poate ajuta sa devii vizbil in mediul online in doar cateva ore.
Live demo - codul sursa (pentru dezvoltatori).


Creare site - Recomandarile noastre

Creare unui site, chiar daca pare o treaba aparent usoara, de cele mai multe ori se dovedeste o activitatea care necesita seriozitate si resurse de timp si munca din partea tuturor celor implicati. O agentie nu poate livra un site util afacerii tale fara ca tu, in calitate de client sa furnizezi informatiile care stau la baza viitorului site. Formatul, structura si informatiile trebuiesc stabilite de ambele parti printr-un proces iterativ.
Atunci cand ne cream sau comandam un site pentru afacerea noastra, este indicat sa luam in calcul urmatoarele aspecte:

 • Alege atent si fara graba numele domenului
 • Alege un partener de incredere pentru viitorul site care iti poate asigura consultanta de care ai nevoie
 • Site-ul final sa fie util audientei
 • Structura sa fie simpla si coerenta
 • Daca este posbil, aloca un mic buget pentru actualizarea site-ului la un interval regulat, 6luni ar fi ideal
 • Comunica cu viitorii clienti prin articole de blog, preferabil utile.


WebsiteMarket
Hai pe net! Acum este simplu.